2-yak-stati-kibersportsmenom

Як стати кіберспортсменом?

1. Спокій і тільки спокій
Починати потрібно все з самовдосконалення. Кіберспорт - це досить небезпечне заняття для ваших нервів. Одна справа, якщо ви берете участь на аматорському турнірі, а інша професійне змагання. Якщо найменша помилка виведе вас з себе і зробить неадекватним, то це може коштувати гри. В збудженому стані приймати правильні рішення і діяти оперативно вкрай важко. Тому, спокійне сприйняття ситуації має бути першим, до чого треба йти.

2. Аналіз ситуації
Далі, для того щоб відповісти як стати кіберспортсменом в "CS:GO" ​​та інших дисциплінах, потрібно сказати наступне: доведеться навчитися аналізувати ситуації. Робити це потрібно швидко, точно і безпомилково. Адже зволікання навіть на долю секунди може нашкодити вам і вашій команді.

Для того щоб навчитися цьому варто переглядати записи матчів і змагань професійних кіберспортсменів. Вивчайте їх тактики, прийоми і маневри. Згодом це відкладеться у вас в пам'яті. І, зрозуміло, стане в нагоді у майбутньому.

3. Самоконтроль
Черговий важливий крок, який є дуже важливим, щоб стати кіберспортсменом - це самоконтроль. Не плутайте його зі спокоєм. Це трохи різні поняття.

Варто враховувати, що навіть найкращий гравець програє приблизно половину всіх своїх матчів. І це нормальні показники. Правда, багато геймерів вважають, що кіберспортсмен - це майстер, який ніколи не програє, або трапляється це дуже рідко. На жаль, це зовсім не так.

Як кажуть багато гравців, щоб досягти перемоги, потрібно спочатку програти. Адже поразка - це невід'ємна частина будь- якого спорту. Ви повинні навчитися контролювати свої почуття і емоції. І приймати програш як належне.

Так, шкода, що так буває, але це нікуди не зникне.

4. Тренування
Для того щоб відповісти, як стати кіберспортсменом, потрібно зрозуміти одну святу істину - вам буде потрібно величезний досвід і практика. Причому постійна. Аналізування ситуацій, вивчення тактик, ведення звичайного способу життя в гармонії з самим собою - це просто чудово. Тільки ось без практики ви не зможете домогтися успіху в сьогоднішньому світі.

Що слід робити? Грати і напрацьовувати досвід. Бажано доволі довго. Часом хороший геймер повинен проводити перед комп'ютером приблизно 10-14 годин, щоб домогтися успіху. В принципі, якщо ви з дитинства граєте в відеоігри, то, швидше за все, у вас вже є деяка практика. А значить, буде потрібно витратити менше часу на самовдосконалення.

Пам'ятайте: при виході якихось оновлень вам відразу доведеться вивчати їх деталі, а потім вчитися застосовувати набуте на практиці. Ваші суперники теж не дрімають. Вони можуть освоїти нові тактики швидше вас, і тоді потрібно буде працювати набагато більше для досягнення успіху.

5. Вивчення ігор
Якщо чесно, то всі перераховані пункти зможуть підштовхнути вас до цього рішення. Тільки ми забули ще один важливий момент - це не що інше, як вивчення пропонованих нам ігор. Вони всі різного жанру і типу. Хороший кіберспортсмен повинен бути обізнаний про них.

Як вже було сказано, дуже часто в якості об'єкта для кіберспорту вибираються різноманітні шутери і стратегії. Це означає, що ви повинні не тільки удосконалюватися в одній дисципліні, а й час від часу звертати увагу на новинки того чи іншого жанру. Приділяйте увагу тільки великим проектам, що мають право на життя. 

Адже хто знає, можливо, гру в якій ви станете чемпіоном ще просто не випустили.

Джерело: http://fb.ru/article/208731/kak-stat-kibersportsmenom-shagov-k-uspehu